štvrtok, júna 21, 2007

...cichoslapky rulez...

...no vela prevela sa udialo, ajked som cakal ze sa udeje viac. stal som sa vytuzenym bakalarom, zivot sa mi zmenil o 360 stupnov. spravny pozorovatel zisti ze sa teda nezmenil vobec. ake necakane. akurat co je prace vela, ale najde sa cas aj na zartovne vylety, ako napriklad ten ostatny, s punkacmi do Bobroveckej doliny.
Zostava: Adam Birnstein (punkac), Matus (biker), Juro Petrik (pankac poyebany).
Miesto: Bobrovecka dolina pri Liptovskom Mikulasi.
Purpose: Zeny, vino................... no popravde trochu biku, trochu kopcov, trochu nicnerobenia, pol litra slivky, dva kartony piva + naky capak a cez liter vodky. spotreba bola slaba...ach jaj.
v stvrtok vecer (14.6.) sa mi zazracne podaril kupit novy bike so zlavou asi 11 tisic, no nekup to. tak som nalozil bagel a v piatok rano som sa na nom vydal k FM UK, kde bolo stretko. manazery mosa meskat, ale nevadi, dockali sme sa. 4 biky na strechu, posadka adam, matus, ja. juro mal este nejake prekonavania zemskej pritazlivosti na dome v rusovciach. cesta ubehla celkom pohodovo, matusa sme stale budili zo spanku nasimi kliatbami, ale inach sme sa spravali slusna. maximalka asi 110, obed na donovaloch a nakup v hajpanove. uvitaci, dalsi uvitaci, podho na bike. moja chatrna telesna schranka tie dva uvitacie ocenila az do prveho kopceku, kde som cakal ze pojdu ven, ale hrdinsky tych 8 kilometrov zvladli. vecer sa nam adam rozsupol, matus spal a v momente, ked sme dopili ten polliter slivky, a ja som sa tesil na tu sedemdecku vodky adam zahlasil ze on uz nepije a hodinu budeme sedet aby nemal taky kolotoc. ach jaj abstinenti. este aby som nezabudol, chatka v bobroveckej doline utulna, bez teplej vody (vobec nechybala) a so spravnou chatovo-alko aurou.
dalsi den neskore vstavanie, od rana som sa tesil na vecerny prichod jura aby sme pohli s hladinou vo flaske. matus isiel na bike a my s adamom sme sa vypravili na bajny kopec Babky. neuveritelne sa stalo skutocnostou, ocitol som sa na vrchu vrchov, kto bol v bobrovci a nebol na babkach, tak vlasne ani nikde nebol. nastastie je aj fotodokumentacia (ak chlapci nerozjebali fotak medzicasom). vecer prichod pre jura, par piv a vodar v krcme, vodar a nake to pivo na chate, hybernace gravitace.
rano ma vnutornosti vyhnali na rannu ocistu, domyslite si to ako chcete:D pohlad na jura bol skvostny, alko gymnastika uradovala, spat na rohovej lavici je vysada kralov, vedro tiez nema hocikto. den bol v znameni neskoreho vstavania a nicnerobenia (mojho). adam s matusom sa sli rozbit na 50 km bikovu turu, juro a ja sme sli zase k vodopadu, trosku bol studeny, ale ta sprcha stala za to. je to haluz, padajuca voda z cca 8 metrov, jak to cloveka hadze z boka na bok, viac mi robil problem ten padajuci prud a udrzanie rovnovahy ako ta studena voda. vecer bol abstinentsky, 4 deci pre jura niesu vyzva a tak bolo len pivo a karty do druhej rano.
nuz a dalsi den, no co si budeme klamat, skurvena cesta domov.

hudobny hit: uplne jednoznacne song ktory vytiahol matus snad z pekiel, trnavsky raper JADLEE WONDER a jeho hitovica s pekelnym refrenom:
"cez den milijonar, co ma konta v bankach
v noci skačem po strechach, v cichošlapkach"
iny hit: chalosi vedia, netreba sa o tom rozpisovat :-D

a dalsi den praca.
a dalsi den praca.

esteze ma doma cakal pokladik, bez nej by to tu stalo za ... brekeke.

momentalne pocuvam bzukot ventilatoru a pipajuci komp co hlasi prehriatie.

4 Comments:

Anonymous Anonymný said...

hello pivonka!!!!
vidim ze sa mas celkom fajn, aj nam je ok, praca fajn len dlho cestujeme, a neuveris ziadnych muzov nasich snov sme zatial nenasli!!!!!:)
posielame strasne velky kiss and hug K+Z

22:12  
Blogger pista58 said...

babizne bosorky, davajte na seba pozor a pravidlene piste co sa deje.
aku mate pracu? kde byvate? no vsetko vsetko.

14:21  
Anonymous Anonymný said...

eeeeeeej Pišta Ty beťár!
Jadlee by bol na Teba hrdý že takto propaguješ jeho hudbu a cichošlapky :)
celkom slušne si sa vyflusol čo sa Tvojich postrehov týka a to je dobre lebo nabudúce budeš musieť ostať dokonca a napíšeš pekne krásne do kroniky keď Ti to tak ide!
a aby si mal o čom písať okrem chlastacích zážitkov tak Ťa zopárkrát vytiahneme na nejakú bajkovú túru poriadnu :)
Doskakavenia
Matúš

13:11  
Blogger pista58 said...

cau matus, dakujem, som rad ze si sa objavil na blogu:-)
nuz, nabuduce ak povinnosti dovolia, tak do chaty prvy vojdem a posledny odidem a kilometrov na biku tiez natocim viac:-)
zatial doskakavenia, dosiel som z dalsej chaty a idem zistovat co je vo svete nove ... a samozrejme pojdem do prace. ach jaj.

14:30  

Zverejnenie komentára

<< Home